Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:30:35 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Onbekende code
donderdag 24 mei 2018
TOP NIEUWS

VANDAAG 24|05

WICHMOND - Bij zorgboerderij Vergeet-Me-Nietjes aan de Dorpsstraat in Wichmond heeft in de nacht van woensdag op donderdag 24 mei een steekpartij plaatsgevonden. Twee personen, waaronder de dader, raakte gewond.

 

Rond 1.00 uur heeft er in de zorgboerderij vermoedelijk een ruzie plaatsgevonden tussen een cliënt en een begeleider. De cliënt heeft daarop zijn begeleider neergestoken en is op vlucht geslagen. Diverse politie-eenheden zette daarop direct een zoektocht in. Ook werd de politiehelikopter ingeschakeld. Nadat de verdachte door de politie op de hielen werd gezeten en ...

1/1

DINSDAG 22|05

Met gehaaide trucs maken oplichters veel geld afhandig van bedrijven en individuen. Ook jij kan vroeg of laat met een fraudeur te maken krijgen. Doorzie je dan zijn trucs?

 

Met de nieuwe game van de Fraudehelpdesk kan je testen of je een oplichter te slim af bent. Verschillende soorten fraude komen aan bod, maar centraal staan CEO-fraude en social engineering. Criminelen verzamelen bij social enginering informatie over hun slachtoffer en misbruiken dit in een gehaaide truc.

 

Hoe goed ben jij?
De game bestaat uit twaalf vragen. Het kost zo'n tien minuten om te spelen. Na afloop ...

1/1

DINSDAG 22|05

NUNSPEET - De bereden politie en speur,- en specialistische dieren houdt op zaterdag 23 juni een open dag in Nunspeet. De open dag begint om 10:00 uur en duurt tot 15:00 uur. De locatie is Waterweg 35.

 

Tijdens deze dag ziet u demonstraties met paarden en politiehonden. De stallen zijn geopend en u kunt een demonstratie van een hoefsmit zien.

 

Huisdieren zijn deze dag niet toegestaan.

ZONDAG 20|05

WARNSVELD - Op de kruising Vordenseweg met de Dennendijk ter hoogte van wok-restaurant Wok Maxis in Warnsveld heeft zondagmiddag 20 mei een forse kop- staartbotsing plaatsgevonden. Bij de aanrijding was een peperdure Corvette C7 Stingray betrokken. Niemand raakte gewond.

 

Beide bestuurders reden kort na 12.45 uur in de richting van Warnsveld. De Corvette stond op de Vordenseweg stil om linksaf te kunnen slaan om de Dennendijk op te rijden. Een achteropkomende bestuurster merkte dit te laat op en botste met een forse snelheid achterop de Corvette. De bestuurster van de grijze auto ...

ZATERDAG 19|05

UDDEL - Op zaterdag 19 mei is op de A1 bij Uddel een caravan volledig uitgebrand. De brand ontstond rond 18:45 uur door nog onbekende oorzaak in de caravan.

 

In de caravan stonden ook gasflessen, één hiervan is ontploft. De brandweer heeft de caravan geblust. Het trekkend voertuig van de caravan kon op tijd worden losgekoppeld. Een berger zal de caravan afslepen.

DONDERDAG 17|05

LAAG SOEREN, BRUMMEN, ELST - In de nacht van woensdag op donderdag werden op diverse locaties containers gedumpt met chemisch afval mogelijk afkomstig van drugslabs. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat er precies voor vloeistof heeft ingezeten. Ook wordt onderzoek gedaan naar de herkomst van de vaten afval.

 

Op de Badhuislaan in Laag-Soeren, aan de Voorsterweg in Brummen en op de Kampsestraat in Elst werden op iedere locatie 2 grote vaten met vloeibaal materiaal aangetroffen. Omdat de vaten zo zwaar zijn werd er een spanband omheen bevestigd. Vervolgens wordt deze aan een boom ...

WOENSDAG 16|05

APELDOORN - Op dinsdagmiddag 15 mei heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Laan van Malkenschoten, ter hoogte van de kruising met de Paramariboweg. Bij dit ongeval waren een bestuurder van een personenauto en een bestuurder van een scootmobiel betrokken. De bestuurder van de scootmobiel liet ten tijde van het ongeval zijn hondje uit. Op het moment dat het ongeval gebeurde is het hondje ervandoor gegaan. Onbekend waarheen.


Het gaat om een Jack Russel. Wij zijn nu op zoek naar dit beestje. Mocht u een Jack Russel hebben gezien die alleen over straat liep of opgevangen omdat deze alleen ...

Agenda

Zaterdag 26 mei

10:00
Veenendaal

Zaterdag 02 juni

11:00
Putten

Zaterdag 16 juni

10:00
Groningen
Hoe bescherm jij je tegen de zon?
Aantal stemmen:
  293
34%
  Zonnebrand

9%
  Hoed / pet

19%
  Zonnebrand en hoed / pet

39%
  Ik gebruik niets

APELDOORN 24Webvertising