Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:41:17 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Forensische Opsporing)
zondag 19 augustus 2018
 
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|08

ARNHEM - Op de Johan de Wittlaan in Arnhem is zondag 19 augustus een auto tegen een boom gebotst. Bij aankomst van de politie werd er geen bestuurder aangetroffen.

 

De politie is op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien? Bel dan met de politie via 0900-8844.

VANDAAG 19|08

RENSWOUDE - De brandweer werd in de nacht van zaterdag op zondag 19 augustus opgeroepen voor een autobrand aan de Groot Overeem in Renswoude. Bij aankomst werd direct opgeschaald naar 'middelbrand' om meerdere eenheden ter plaatse te krijgen. Bij de brand kwam veel rook vrij.

 

Omstreeks 04:25 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. Stichting Salvage wordt ingezet voor de schade afhandeling. De brandweer heeft diverse konijnen uit het pand gehaald, deze zijn overgedragen aan de dierenambulance. De politie onderzoekt de toedracht van de brand.

...

GISTEREN 18|08

HENGELO (GLD) - Op de Ruurloseweg in Hengelo heeft zaterdagavond 18 augustus nabij de kruising met de Heideweversweg een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden. De twee inzittenden kwamen met de schrik vrij.

 

Het ongeluk gebeurde kort voor 22.00 uur. De twee dames reden met de auto in de richting van het centrum van Hengelo. Door het ontwijken van een overstekende kat belandde de auto in de berm en vervolgens tegen een boom. De kat, die liep uiteindelijk nog rondom de auto. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig. De twee dames werden door het ambulancepersoneel gecontroleerd, ...

1/1

GISTEREN 18|08

ROTTERDAM - Mevrouw Verwaard wordt sinds zaterdag 18 augustus vermist vanaf de Industrieweg in Rotterdam.

 

Mevrouw Verwaard is 68 jaar, 170m, 47 kg. Ze heeft grijs haar tot schouders, zwart halter shirt, spijkerbroek. De vrouw komt verward over.

 

Heeft u info? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

1/1

GISTEREN 18|08

AMSTERDAM - Zaterdagavond omstreeks 18:45 uur werd de politie gestuurd naar de Ruys de Beerenbrouckstraat in Amsterdam in verband met een aanrijding met letsel.

 

Op de plaats aangekomen troffen agenten een grote ravage aan. Direct bekommerden zij ons over de mogelijke slachtoffers. De inzittenden zijn door het ambulance personeel nagekeken en afgezien van de schrik, maken zij het goed.


De bestuurder van het voertuig heeft vermoedelijk een blackout gehad waardoor hij vervolgens tot stilstand is gekomen tegen een boom. Een scooter en afvalcontainer werden hierin meegenomen.

...

GISTEREN 18|08

AMERSFOORT - Op zaterdag 18 augustus rond 19:45 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden op een kruising bij de Jacob Obrechtstraat in Amersfoort. Een scooter en een auto zijn met elkaar in botsing gekomen.

 

De ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de jongen op de scooter onderzocht. De jongen werd nagekeken door het personeel van de sololance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

1/1

GISTEREN 18|08

ARNHEM - In de nacht van vrijdag op zaterdag 18 augustus 2018 zijn in Arnhem drie minderjarige jongens aangehouden toen ze in een steegje bezig waren met de bedrading te verwijderen van een scooter.

 

Toen agenten ter plaatse kwam gingen ze er vandoor. Uiteindelijk heeft de politie twee jongens, die zich verstopt hadden onder een auto, aangehouden. De derde jongen, die te voet dacht weg te kunnen komen, hebben ze uiteindelijk ook aangehouden.

GISTEREN 18|08

APELDOORN - De weggelopen Joey Harmsen uit Voorst is vorige week zaterdagavond ook gezien op station Apeldoorn. Hij vroeg om geld voor de trein naar Arnhem. Dat schrijft zijn pleegvader Rick Buijing op Facebook.

 

Joey's pleegouders maken zich grote zorgen om hem. De 15-jarige jongen is al dagen zoek en heeft zijn medicatie niet bij zich. Ook heeft Joey geen geld of mobiele telefoon mee. Dat zou verklaren waarom hij om geld voor een kaartje naar Arnhem bedelde, zoals pleegvader Rick schrijft.

 

De jongen verbleef in een instelling en werd eerder gezien op het station van ...

VRIJDAG 17|08

BARNEVELD - Vrijdagmorgen 17 augustus is de vermiste vrouw in goede gezondheid aangetroffen in Arnhem.

 

Wij willen iedereen die zich heeft ingezet voor het terugvinden van de vrouw ontzettend bedanken namens de familie en politie!

 

Om de familie de kans te geven om in rust bij te komen van alle hectiek, vragen wij uw begrip voor het feit dat wij geen verdere mededelingen meer doen.

DONDERDAG 16|08

AMSTERDAM - De politie heeft vermoedelijk de motorscooter gevonden die in de nacht van dinsdag op woensdag 15 augustus na de explosie van de handgranaat bij een restaurant aan de Johan Huizingalaan is weggereden.

 

Het gaat om een zilverkleurige Suzuki Burgman, voorzien van gestolen kentekenplaten. Het voertuig stond geparkeerd op de Wilhelmus Leemanstraat en is voor nader onderzoek inbeslag genomen. Het onderzoeksteam houdt er rekening mee dat dit het betrokken vluchtvoertuig zou kunnen zijn.

 

Gestolen motorscooter
Uit onderzoek is gebleken dat de motorscooter op 26 april ...

DONDERDAG 16|08

ROTTERDAM - Agenten zijn op zoek naar de bestuurder en bijrijder van een auto die woensdagmiddag op de Aleidisstraat meerdere auto's heeft beschadigd. Er ging een ruzie aan vooraf waarbij er een vuurwapen uit de auto op straat is gevallen.


Rond 14.00 uur reed de auto de Aleidisstraat op. Plotseling raakt de bestuurder een geparkeerde auto en springt de bijrijder op blote voeten uit de auto. Hij had een conflict met de bestuurder. De bestuurder reed door en raakte nog drie geparkeerde auto's. Bovendien viel er een vuurwapen uit de auto op straat. De bestuurder is er ook rennend vandoor ...

Agenda

Donderdag 23 augustus

10:00
Den Haag

Zaterdag 22 september

10:00
Pijnacker

Zaterdag 29 september

10:00
Bunschoten

Zaterdag 06 oktober

10:00
Vaassen
 

Headlines