Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:57:21 (inci) Rookmelder Wegener Grafische Groep Oms 00130 Laan Van Westenenk 7336AZ... Prio Hoog Eenheid | TS 7732 Apeldoorn Centrum

TS 7732 Apeldoorn Centrum

vrijdag 21 juli 2017
 
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|07

BARNEVELD - Donderdag 20 juli was het dan zover dat het Erfhuis zijn derde veilingmeester in zijn 50-jarig bestaan kon aankondigen. Marti Jansen nam letterlijk de hamer over van Ad Guldie en aan hem de taak om e.e.a. in goede banen te leiden. dat ging hem gezien de reacties van het publiek goed af.

 

Regelmatig klonk er gelach om een kwinkslag, een anekdote of een andere verrassende opmerking van de afslager. Wel was de handel wat 'taai', zoals dat in kennerskringen van een veiling heet. Of het nu door het mooie weer kwam of door de ingebrachte stukken valt niet te zeggen. al met ...

GISTEREN 20|07

VEENENDAAL - Met name in de wijk West wordt de laatste maanden veel graffiti aangetroffen. De schade hierdoor bedraagt nu al duizenden euro's.

 

De politie wil uiteraard graag weten wie hiervoor verantwoordelijk is/zijn. Als u informatie heeft over de dader(s) bel dan met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

1/1

GISTEREN 20|07

PUTTEN - De politie in Putten geloofden vandaag bij een snelheidscontrole hun eigen ogen niet. 181 waar u 80 mag?

 

Piep zei de laser waarna zij de snelheid konden aflezen. Wat?! 181!!!! Dit gebeurde op de Oude Rijksweg. Een weg waar meerdere lichte of zwaargewonden zijn gevallen. Op deze weg zijn zelfs meerdere mensen overleden! Bizar hoge snelheden.

 

Dit betekent dus ook invordering van het rijbewijs!

GISTEREN 20|07

ROTTERDAM - Donderdagavond omstreeks 20:25 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een incident aan de Zuiderhagen in Rotterdam, daarbij is een man gewond graakt.

 

De man was in zijn tuin de heg aan het snoeien en kwam door onbekende oorzaak ten val, in eerste instantie was niet duidelijk wat de aard van de verwondingen waren, daarop is besloten een traumahelikopter in te zetten. Na aankomst van de hulpdiensten bleek op basis van de verwondingen de inzet van het Mobiel Medisch Team niet nodig en is de traumahelikopter, die inmiddels boven de locatie naar een landingsplaats ...

1/1

GISTEREN 20|07

EMMEN - Een huis aan de Weerdingerstraat in Emmen is door de gemeente gesloten vanwege veelvuldige klachten over overlast.

 

De bewoner was binnen in huis aan het koken boven een op hout gestookt vuur. Het incident is volgens de gemeente 'de druppel'. Eerder waren er al klachten over drugs, lawaai en nachtelijk bezoek.

 

De bewoner is verward, laat de gemeente weten. Hij is opgevangen en ergens anders ondergebracht. Voor hoe lang het huis gesloten wordt, is nog onbekend.

 

Gisteren sloot de gemeente nog een huis aan de Vleerackers in Emmen, ook vanwege aanhoudende ...

1/1

GISTEREN 20|07

COEVORDEN - Wethouder Jeroen Huizing van de Gemeente Coevorden en Algemeen directeur Gert Jan de Wilde van Jarola en Wildkamp hebben op woensdag 19 juli een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de toekomstige realisatie van de 'Zuidelijke ontsluitingsweg Coevorden'. De ontsluitingsweg komt voor een groot deel op het terrein van Jarola Beheer BV te liggen.


Begin 2016 heeft het college van de gemeente Coevorden het voorkeurstracé van de zuidelijke ontsluitingsweg bekend gemaakt, waarna de gemeenteraad een voorbereidingskrediet beschikbaar heeft gesteld. De nieuwe weg vormt een ...

1/1

GISTEREN 20|07

MEPPEL - Welke buurt, wijk of dorp heeft het meest duurzame idee van Meppel en wil dit ook daadwerkelijk uitvoeren? Doe ook mee met de wedstrijd Maak Meppel Duurzamer en maak kans op een geldbedrag voor jullie initiatief.

 

De gemeente Meppel en N.V. Rendo dagen inwoners uit om aan de slag te gaan met energiebesparing en duurzaamheid in eigen wijk, buurt of dorp.

 

Aftrap

De wedstrijd wordt feestelijk afgetrapt op de Dag van de Duurzaamheid 10 oktober a.s. met een bijeenkomst in schouwburg Ogterop vanaf 20.00 uur.

 

Prijsuitreiking

In februari 2018 is de ...

GISTEREN 20|07

ROTTERDAM - Een 32-jarige man die in een woning aan de Goudsesingel zat heeft wat uit te leggen over de 22 kilo hennep en 5 kilo heroïne die agenten er aantroffen.


In het gehele appartementencomplex hing een hennepgeur. Dinsdag stelden twee agenten een onderzoek in en kwamen uit op de woning die er volgens hen mee te maken zou kunnen hebben. De agenten forceerden het slot en gingen de woning binnen. Ze troffen een man aan die ze direct boeiden toen ze in de woonkamer de oorzaak van de lucht zagen: 21 zakken met gedroogde henneptoppen.

 

Later vonden agenten nog meerdere ...

GISTEREN 20|07

EDE - Buren die een extra oogje in het zeil houden als je op vakantie bent, daar kun je veel aan hebben. Afgelopen nacht werd er in Ede een inbreker opgepakt nadat buren iets verdachts hadden gezien.


Rond half drie 's nachts kwam er een melding uit Ede. Een buurtbewoner had gezien hoe drie mannen wegrenden bij een huis waarvan de bewoners op vakantie waren. Agenten waren snel ter plaatse, maar de inbrekers waren al gevlogen. In de tuin vonden de agenten echter wel een identiteitsbewijs. Natuurlijk hebben de agenten meteen een bezoekje gebracht aan de eigenaar van het identiteitsbewijs, ...

WOENSDAG 19|07

EMMEN - De gemeente heeft vandaag een woning aan de Vleerackers in de wijk Angelslo gesloten. De ramen en deuren van het huis worden dichtgetimmerd.

 

In het huis woonde één bewoner. Buurtbewoners klagen al maanden over overlast in en rond de woning. Zo kwamen er klachten binnen van stankoverlast.

 

Het huis wordt onbewoonbaar verklaard. Eerder werd in hetzelfde pand al een wietplantage opgerold.

WOENSDAG 19|07

AMSTERDAM - Op dinsdagavond 13 juni rond 20.30 uur wordt in het water bij het Erasmuspark, het dode lichaam gevonden van de 32 -jarige Jessica M'Nasri. Zij is dan sinds enkele dagen als vermist opgegeven door haar familie.

 

Jessica is een Belgische vrouw uit het Franstalige gebied en aldus Frans sprekend. Zij is op donderdag 8 juni liftend naar Amsterdam gekomen om die avond het concert bij te wonen van de Amerikaanse band Battle Trance in het Bimhuis, gevestigd aan de Piet Heinkade.

 

Na dat concert wordt haar telefoon nog rond 22.30 uur 'uitgepeild' in de omgeving van ...

Agenda

Zondag 10 september

11:00
Venlo

Zaterdag 23 september

10:00
Pijnacker

Zaterdag 14 oktober

10:00
Elspeet
 

Headlines