Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:14:31 Hv Voertuig Letsel (beknelling Licht) Loseweg Zwolseweg Apeldoorn Prio Hoog Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
vrijdag 22 juni 2018

MAANDAG 15|05

Man loopt gebroken kaak op na mishandeling in de binnenstad

Wie weet er meer van deze mishandeling en kan de politie van informatie voorzien?

APELDOORN - In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 mei werd een 22-jarige man uit Apeldoorn behoorlijk mishandeld. De man liep omstreeks 03.45 uur vanaf het Caterplein in de richting van de Nieuwstraat en zag dat twee jongens het een en ander naar twee dames schreeuwden. Hij heeft ze hierop aangesproken. Er ontstond een korte woordenwisseling waarna de man werd mishandeld. Hij is met diverse verwondingen door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Met hem is de afspraak gemaakt om de volgende dag contact op te nemen met de politie voor het doen van aangifte.

 

De man bleek behoorlijk gewond te zijn geraakt en liep onder meer een gebroken kaak en letsel aan zijn ogen op. Hij heeft de volgende dag contact opgenomen met de politie en kreeg te horen dat hij 20 mei aangifte kon komen doen. Door een inschattingsfout heeft de politie dit niet goed opgepakt. Uiteraard willen ze een slachtoffer snel spreken, zodat ze ook snel een aantal acties kunnen uitzetten. In het weekend is er contact geweest met de man en is de aangifte alsnog op maandag ingepland. Zij hebben excuses aangeboden voor het feit dat we de aangifte in eerste instantie niet sneller hebben ingepland.

 

De politie heeft de mishandeling in onderzoek en de aangifte is inmiddels opgenomen. De dader(s) van deze mishandeling mogen hier natuurlijk niet mee weg komen. Aan de hand van camerabeelden proberen ze de verdachte(n) op te sporen. Ook een oproep aan jullie, wie weet er meer van deze mishandeling en kan de politie van informatie voorzien?

 

Heb je in de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 mei tussen 03.30 uur – 03.50 uur iets gezien in de Nieuwstraat in Apeldoorn wat met deze zaak te maken kan hebben? Neem dan contact op met 0900-8844 en help om de daders op te sporen! Doe je dit liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Locatie