Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:37:12 Verzoek Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Forensische Opsporing)
zaterdag 21 april 2018

ZONDAG 22|10

Inbrekers bij bedrijf aan de Kayersdijk op heterdaad betrapt

De aangehouden mannen, van 45 jaar uit Arnhem en 35 jaar zonder bekende woonplaats, zijn ingesloten op het politiebureau en worden verhoord

APELDOORN - Zaterdagnacht omstreeks 00.20 uur meldde een alerte getuige aan de politie dat er een ruit ingegooid zou zijn bij een bedrijf aan de Kayersdijk. Surveillerende agenten waren vlak in de buurt en dus snel aanwezig. Samen met een hondengeleider en diensthond zochten ze in de omgeving naar twee weggelopen verdachten. De hond had de klus snel geklaard. De eerste man vond hij in een spoorsloot, de tweede aan de overkant van de weg in de bosjes. Het tweetal is meteen aangehouden.

 

Bij de verdachten, die voldeden aan het opgegeven signalement, trof de politie enkele spullen aan; waaronder inbrekerswerktuig. De spullen zijn samen met een auto, die verderop geparkeerd stond, inbeslaggenomen voor het verdere onderzoek. De aangehouden mannen, van 45 jaar uit Arnhem en 35 jaar zonder bekende woonplaats, zijn ingesloten op het politiebureau en worden verhoord. Van de getuige namen de agenten een verklaring op. De zaak is nog in onderzoek.

Locatie

Headlines