Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:17:45 (intrekken Alarm Brw: ) Oms Br Ivn Instituut Oms 00429 Het Woldhuis Apeldoorn Prio Eenheid | Brandweer Apeldoorn (de Maten) (Blusploeg 1)
zondag 18 november 2018

VRIJDAG 10|11

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Apeldoorner

Hij verzette zich vervolgens hevig en sloeg en schopte de twee agenten in het gezicht

BEEKBERGEN - De politie heeft donderdagavond 9 november een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een 28-jarige Apeldoorner.

 

Die avond rond zeven uur kreeg de politie een melding dat een man zich verdacht zou gedragen op de Engelanderholt in Beekbergen. Politieagenten spraken de man aan, maar hij wilde hen niet te woord staan en beledigde hen, waarna de agenten de man wilden aanhouden. Hij verzette zich vervolgens hevig en sloeg en schopte de twee agenten in het gezicht. Eén van de agenten liep hierbij lichte verwondingen op. Het lukte de agenten niet om de Apeldoorner onder controle te krijgen, ook niet na de inzet van pepperspray.

 

Toen er nog twee andere onbekende mannen aangerend kwamen en zich met de aanhouding begonnen te bemoeien, loste één van de agenten een waarschuwingsschot. Daarna lukte het de agenten om de Apeldoorner aan te houden. Ze hebben hem overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en verder onderzoek.

Foto's
1/1
Locatie

Headlines