Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:33:06 Bon-inci-01 Oms Br 's Heerenloo Brem Oms 00743 Rustoordlaan Apeldoorn 067731 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Apeldoorn (de Maten) (Bevelvoerder)
zondag 09 december 2018

DINSDAG 07|08

Man maakt praatje en grijpt dan gouden ketting van vrouw

De vrouw zat op een bankje aan de Adelaarslaan met een aantal anderen een praatje te maken

APELDOORN - Op maandagmiddag omstreeks 15.30 uur werd op de Adelaarslaan een vrouw van haar ketting beroofd. De vrouw zat op een bankje aan de Adelaarslaan met een aantal anderen een praatje te maken.

 

Er kwam een man op een mountainbike aanfietsen die op het bankje naast haar kwam zitten. Beiden maakten een praatje en vervolgens maakte de man aanstalten om weg te gaan. Maar hij kwam terug en greep de gouden halsketting van de vrouw beet en trok die van haar hals af en ging er op de fiets vandoor over de Adelaarslaan en sloeg rechtsaf de Reigersweg op.

 

Signalement
De man was ongeveer 1.80 meter lang en had een donkere huidskleur en een gezet postuur. Hij had een kaal hoofd en was tussen de 55 en 60 jaar oud. Hij droeg een donkerblauwe korte broek en een shirt met korte mouwen met allerlei kleuren erin. Hij droeg zwarte sokken en sportschoenen en reed op een zwarte mountainbike.

 

Politie zoekt getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval of naar mensen die de man rondom het genoemde tijdstip in de omgeving van de Adelaarslaan hebben zien fietsen. Heeft u iets gezien of slaat u aan op het signalement en/of beschikt u over andere informatie die mogelijk tot de dader kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem een melding doorgeven via telefoonnummer 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines