Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:45:26 Hv Voertuig Letsel N310 - Garderenseweg Aardhuisweg Uddel Prio Hoog Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
dinsdag 16 oktober 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 16|10

BARNEVELD / VOORTHUIZEN - Op zaterdag 3 november 2018 wordt in het Transferium Barneveld-Noord een concert gegeven door De Harmonie uit Barneveld en Crescendo uit Voorthuizen. Mede mogelijk gemaakt door Connexxion en de Valleilijn.

 

Wees er snel bij, want vol = vol (er zijn maximaal 500 plaatsen beschikbaar). Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar bij de leden van de beide muziekverenigingen en bij de vestigingen van The Phone House in Barneveld en Voorthuizen.

1/1

VANDAAG 16|10

AMSTERDAM - De twee inzittenden van een personenauto, welke tegen een boom op de Cornelis Lelylaan tot stilstand kwam, zijn aan hun verwondingen overleden. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht en vraagt getuigen zich te melden.


De witte Volkswagen Golf is dinsdag 16 oktober rond 02.50 uur vermoedelijk met hoge snelheid van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Beide inzittenden raakten hierbij bekneld en overleefden de aanrijding niet, ondanks de inspanningen van de hulpverleningsdiensten.

 

De identiteit van de slachtoffers is nog niet officieel ...

1/1

VANDAAG 16|10

COEVORDEN - Deze fiets is vandaag, 16 oktober, gevonden in de bosjes achter de Commissaris Gaarlandtlaan in Coevorden. Het betreft een elektrische fiets van het merk Bikkel. De accu en het slot missen en het voorwiel is verbogen.

 

Ben jij of ken jij de eigenaar, neem dan contact met de politie op via telefoonnummer 0900-8844.

VANDAAG 16|10

ROTTERDAM-HOOGVLIET - Een melding van een gaslucht leidde maandagavond 15 oktober tot de vondst van een cokewasserij aan de Klompenmakerstraat in Hoogvliet. Een 53-jarige Colombiaan zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden. De wasserij wordt vandaag ontmanteld.


De brandweer rukte uit na een melding dat er gas werd geroken bij een pand aan de Klompemakerstraat. Eenmaal gearriveerd bleek het te gaan om een sterke chemische lucht, die afkomstig was van een cokewasserij. De man die in het pand aanwezig was is aangehouden; meer aanhoudingen worden niet ...

VANDAAG 16|10

HOOGVLIET - Op dinsdag 16 oktober heeft er omstreeks kwart voor elf in de morgen een ongeval voorgedaan op de A15 ter hoogte van Hoogvliet. Een traumahelikopter is op de snelweg geland.

 

De snelweg was vanwege het ongeval tussen Ridderkerk en Oostvoorne afgesloten. Het verkeer werd omgeleid. Het betreft een ongeval tussen een personenauto en een vrachtwagen. De bestuurder van de personenauto is uit het voertuig bevrijd en werd met een spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek ter plaatse.

 

UPDATE: Een ...

VANDAAG 16|10

NIJKERK - Vandaag, 16 oktober 2018, zijn er in Nijkerk twee mannen aangehouden. Zij waren in het bezit van goederen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De mannen zijn aangehouden in de omgeving van de Kajuit in Nijkerk.


De politie is op zoek naar de eigenaren van de goederen die de mannen bij zich hadden. Deze goederen staan op de bijgevoegde foto's.


Bent u of kent u de eigenaar van deze goederen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met 0900-8844. Dit kan onder vermelding van het registratienummer PL0600-2018467561.

VANDAAG 16|10

EDE - Op de Dr. Willem Dreeslaan in Ede is dinsdagmiddag rond 14:30 uur een kop staart aanrijding tussen drie auto's gebeurd. Het ongeval gebeurde vlak voor de kruisingen met de snelweg A12 vanuit de richting van Bennekom.

 

Bij het ongeval raakte één van de bestuurders gewond. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

 

Het verkeer richting Ede loopt door het ongeval vertraging op.

VANDAAG 16|10

ROTTERDAM - De kans is groot dat de komende dagen een flink aantal mensen tevergeefs op een verwacht pakketje zit te wachten. In de vroege maandagochtend werd van een parkeerterrein van een bezorgdienst in de Spaanse Polder een vrachtwagentrailer vol poststukken gestolen. Een mooie samenwerking tussen agenten van de eenheden Rotterdam en Den Haag leidde later die ochtend tot de aanhouding van een 51-jarige man uit Den Haag. In zijn loods in Rijswijk lag een grote stapel poststukken. De trailer werd later teruggevonden in Schipluiden.


De bal kwam maandagochtend aan het rollen toen een ...

VANDAAG 16|10

NIJKERK - Zondag 14 oktober 2018 tussen 19.00 en 21.30 uur is er een camper gestolen bij een bedrijf aan de Tabaksplanter in Nijkerk. Vanaf het terrein werd een camper van het merk Adria, type Coral, wit, gestolen. Kenteken beginnend met 9KHP.

 

De camper is voorzien van bedrijfs logo. Heeft u informatie? bel dan met de politie via telefoonnummer 0900 8844.

GISTEREN 15|10

De gemeente Barneveld wil dat de speelplek aan de Haruku beter aansluit bij de wensen van de buurt. Daarom wordt een nieuw plan voor de speelplek ontwikkeld. Kinderen, ouders en omwonenden kunnen hun mening geven in een digitale enquête. Invullen kan tussen 15 oktober en 26 oktober 2018 op www.barneveld.nl/haruku.

De speelplek aan de Haruku is in opdracht van CV de Burgt II aangelegd tijdens de ontwikkeling van de woonwijk Eilanden Oost. De inrichting en uitstraling van de speelplek voldoen echter niet aan de verwachtingen van bewoners en de gemeente ...

GISTEREN 15|10

SIBCULO - Sinds donderdag 11 oktober doet de politie onderzoek naar de lijkvinding in een recreatieplas een de Gemeenteweg in Sibculo. Omstreeks 18.45 uur werd een lichaam van een onbekende man aangetroffen.


Op dit moment gaat de politie er van uit dat er geen sprake is van een misdrijf. Het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer is nog gaande. Er is een redelijk vermoeden wie hij is, maar dit is nog niet vastgesteld. Het gaat waarschijnlijk om iemand die niet de Nederlandse nationaliteit heeft.

Meer artikelen

Agenda

Woensdag 14 november

09:30
Arnhem

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand