Logo 112Apeldoorn

Gert Jan Luiten ingezonden 0 reactie(s) do 08 september 2022, 15:12

15 september EET-MEE van start in De Maten, Apeldoorn

Geen zin weer in je eentje te eten, of wordt de warme maaltijd te duur?

Vanaf 15 september beginnen wij met op donderdag om de veertien dagen een warme maaltijd aan te bieden voor mensen uit de Maten die moeite hebben om de week financieel rond te krijgen, niet in hun eentje willen eten, niet kunnen koken, of gewoon het gezellig vinden om met anderen samen te eten. Wij zijn een groepje enthousiastelingen die graag koken (en sommigen wassen graag af). Voorlopig doen we het om de veertien dagen en bij voldoende belangstelling kunnen we uitbreiden naar elke week. Het koken en eten vindt plaats in De Drie Ranken, Eglantierlaan 202, ingang Violierenplein. Je bent welkom van 17.30 u tot 18.30 u. Wat betreft de kosten voor het eten stellen we voor dat je bijdraagt naar draagkracht.

Maar eten is belangrijk en we hopen je een goede maaltijd voor te zetten. Verder hopen we dat we elkaar wat aan gezelligheid te bieden hebben, opdat iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Om in te schatten voor hoeveel mensen we kunnen koken, zouden we het wel heel erg op prijs stellen, als je je van te voren opgeeft. Om mee te eten op donderdag 15 september meld je dan uiterlijk woensdag 14 september. Dat kan via het volgende email-adres: [email protected] of bel met / laat een berichtje achter op 06-53 93 25 53.

Voor volgende keren (29/9, 13/10, 27/10, enzovoort) ligt er ook een lijst om je op te geven.
Wij gaan ons best doen op het eten en hopen je op 15 september welkom te mogen heten.

Het EET-MEE team.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.