PvA-Fotografie ongeval 0 reactie(s) vr 12 augustus 2022, 15:47

Aanrijding tussen twee personenauto’s op de Barnewinkel in Apeldoorn

APELDOORN – Omstreeks tien over elf vanmorgen werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een aanrijding met letsel op de Barnewinkel. Ter hoogte van de Zadelmakersdonk botsten twee personenauto’s op elkaar.

Omdat er nog minstens één persoon in één van de auto’s zou zitten werd de brandweer gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer was de persoon al uit haar voertuig. De man in de andere auto kon onder begeleiding van de ambulancedienst uitstappen.

De man werd door het toegesnelde ambulancepersoneel nagekeken, de vrouw kwam met de schrik vrij. Gelukkig bleek het letsel mee te vallen, geen van de betrokkenen hoefde te worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen raakte door het ongeval beschadigd, brandweerlieden hebben een van de betrokken auto’s naar de parkeerplaats geduwd, de andere auto kon kon nog rijden en werd ook op de parkeerplaats gezet.
Bergingsbedrijf Wolves heeft de voertuigen afgesleept.

Het overige verkeer ondervond enige hinder door het ongeval, nadat het incident was afgehandeld werd de weg weer vrijgegeven.

Auteur; PvA-Fotografie.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons