Logo 112Apeldoorn

Achtervolging eindigt op de A50 bij Beekbergen, verdachte verzet zich en raakt gewond
Redactie overig 0 reactie(s) do 18 augustus 2022, 0:56

Achtervolging eindigt op de A50 bij Beekbergen, verdachte verzet zich en raakt gewond

Laatst bijgewerkt: donderdag 18 aug 2022 om 04:07 uur

BEEKBERGEN – Vanwege een politieactie op de A50 bij Beekbergen was de snelweg in de richting van Arnhem enige tijd volledig afgesloten. Hierdoor ontstond er een file vanaf knooppunt Beekbergen over een lengte van zo’n 6 kilometer op zijn hoogtepunt.

Woensdag rond 17.15 uur reed een zestal politiewagens een personenauto klem. De agenten sloegen een ruit in om de verdachte, tevens bestuurder van de auto, te kunnen aanhouden. De verdachte verzette zich zo hevig dat hij bij zijn aanhouding zwaargewond raakte. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis onder begeleiding van twee politiewagens.

Ook een agent raakte gewond bij de aanhouding, hij liep een flinke snee op in zijn vinger door het glas van de autoruit.

De politiewoordvoerder kan momenteel geen informatie geven omtrent de politieactie.

Op het wegdek lag een flinke plas bloed. De berger heeft hier zand opgegooid.

Gedurende de afhandeling van het incident werden in eerste instantie alle drie de rijstroken afgesloten, later tijdens de bergingswerkzaamheden waren er nog twee rechterrijstroken afgesloten.

Beeld: Luciano de Graaf

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.