Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 02 september 2023, 19:36

Afslaande automobilist ziet fietsster over het hoofd

APELDOORN – Een fietsster is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Wapenrustlaan in Apeldoorn. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur met de kruising Deventerstraat. De vrouw reed over het fietspad en wilde de Wapenrustlaan oversteken ter hoogte van de verkeerslichten. Automobilisten die afslaan vanaf de Deventerstraat naar de Wapenrustlaan hebben tegelijkertijd groen met de (snor)fietsers. Dit leidt tot gevaarlijke situaties en ongelukken.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde vrouw. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie sloot een deel van de kruising af. De politie heeft van getuigen een verklaringen opgenomen.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

17:50:36 02-09-23 Aanrijding letsel Wapenrustlaan Zutphensestraat Apeldoorn 530575 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.