Logo 112Apeldoorn

PvA-Fotografie brand 0 reactie(s) ma 15 augustus 2022, 16:14

Afval in brand gestoken op hangplek in het Matenpark

Laatst bijgewerkt: maandag 15 aug 2022 om 22:15 uur

APELDOORN – Omstreeks half vier vanmiddag werd brandweer Apeldoorn gealarmeerd voor een melding van een afvalbrand aan de Beatrijsgaarde. Medewerkers van de gemeente ontdekten een brandje op een hangplek in het Matenpark, de medewerkers van de gemeente schakelde vervolgens de brandweer in.

De brandweer was snel ter plaatse en had het kleine brandje al snel onder controle waarna de brandweer weer terugkeerde naar de kazerne.

Het is overigens niet de eerste keer dat er sprake is van een brandje op deze hangplek, de hangplek is vaker het doelwit van brandstichting, vandalisme of ander overlast gevend gedrag wat voornamelijk door jongeren word veroorzaakt.

De situatie is bij meerdere instanties waaronder de politie en de handhaving bekend, zowel de politie als de handhaving rijden geregeld rond in het park.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.