Redactie ongeval 0 reactie(s) di 25 april 2023, 19:44

Amersfoortseweg in Hoog Soeren afgesloten na ernstig ongeval

APELDOORN – De Amersfoortseweg N344 in Hoog Soeren is dinsdagavond afgesloten voor de afhandeling van een eenzijdig ongeluk. Daarbij zijn twee mensen gewond geraakt.

Een vrouw en een man reden tussen Uddel en Apeldoorn toen het mis ging. Hun auto raakte door onbekende reden van de weg en kwam frontaal tegen een boom tot stilstand.

Beide inzittenden moesten door de brandweer uit de auto worden gehaald. Een trauma-arts kwam ter plaatse voor medische ondersteuning.

Het vrouwelijke slachtoffer is zwaargewond geraakt, de man minder ernstig. Dat meldt onze fotograaf ter plaatse. Beiden zijn met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Het overige verkeer ondervindt flink hinder van het ongeluk, de weg is namelijk in beide richtingen dicht tot omstreeks 20.00 uur.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

17:12:48 25-04-23 P 1 BON-103 HV weg letsel N344 - Amersfoortseweg Hoog Soeren 069291 062631 062843 Brandweer EVA (Hoog Soeren) (Bevelvoerder)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.