Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 1 reactie(s) do 06 juli 2023, 10:23

Apeldoornse jongen (17) zwaargewond na mishandeling door meerdere personen in Vaassen

VAASSEN – Bij een vechtpartij op de Torenweg in Vaassen is woensdagavond een 17-jarige jongen uit Apeldoorn zwaargewond geraakt. Hij werd door meerdere personen mishandeld en is daarna met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht, laat de politie weten.

Onze fotograaf die ter plaatse is gegaan, zegt dat de vechtpartij zich afspeelde op een plek aangrenzend aan het plein waar de Vaassense Zomerfeesten werden gehouden.

De situatie zou zijn begonnen met een conflict, dat vervolgens escaleerde. Een beveiliger die het zag gebeuren zegt dat drie personen het slachtoffer ‘bijna de dood insloegen’.

Vrienden van de gewonde jongen hebben hulp ingeroepen. Daarna hebben medewerkers van het Rode Kruis en de politie zich over het slachtoffer ontfermd.

Getuigen gezocht

Mogelijk is de vechtpartij gefilmd, maar de politie laat weten nog geen verdachten te hebben aangehouden. Het onderzoek naar de mishandeling is nog gaande: wie meer weet, wordt gevraagd zich te melden bij de politie.

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.