Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 22 maart 2023, 17:10

Auto botst tegen boom in Beekbergen; vijf gewonden

BEEKBERGEN – Bij een ongeluk in een flauwe bocht op de Schalterdalweg in Beekbergen zijn woensdagmiddag vijf mensen gewond geraakt. Drie van hen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even voor half vier nadat de bestuurder van de Audi over de Schalterdalweg reed in de richting van de Arnhemseweg en de bocht naar alle waarschijnlijkheid te hard heeft genomen waardoor hij met zijn auto uit de bocht vloog en frontaal tegen een boom botste. Alle vijf de inzittenden van de auto raakten gewond. De hulpdiensten waaronder vier ambulances waren snel ter plekke. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonden. Drie van hen, twee mannen en een vrouw zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Twee mannen zijn ter plekke nagekeken en behandeld zij hoefden niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

De Audi raakte bij het ongeluk zwaar beschadigd en moest worden weggesleept. De Schalterdalweg was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten.

Deel dit artikel

112 Melding

15:31:45 22-03-23 Aanrijding letsel Schalterdalweg Beekbergen Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.