Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 24 oktober 2022, 20:15

Auto botst tegen overstekend hert op de Veluwe, achterop komende motorrijder remt te laat

Laatst bijgewerkt: maandag 20:15 uur
ELSPEET – Op de Nunspeterweg bij Elspeet is een auto in botsing gekomen met een hert. Een motorrijder die achter de personenauto reed kon een botsing met zijn voorganger niet meer voorkomen en botste achterop de personenauto. De motorrijder raakte hierbij gewond.

Het ongeval gebeurde rond 19.15 uur op de Nunspeterweg tussen Elspeet en Nunspeet. De automobilist was onderweg richting Nunspeet toen deze plotseling een hert op zijn motorkap kreeg. De automobilist remde hard, een motorrijder die achter hem reed kon een botsing niet meer voorkomen en botste achterop de personenauto.

De motorrijder raakte bij het ongeluk gewond en wordt momenteel nagekeken door ambulancepersoneel. Voor zover bekend zijn de inzittende(n) van de auto met de schrik vrij gekomen. Hoe het met het hert gaat is niet bekend.

Vanwege het ongeluk is een deel van de Nunspeterweg afgesloten. De zwaar beschadigde auto zal door een berger moeten worden weggesleept.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

19:17:03 24-10-22 Aanrijding letsel N310 - Nunspeterweg 91,0 Elspeet Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.