Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 1 reactie(s) wo 06 september 2023, 6:30

Auto in vlammen op parkeerplaats in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: woensdag 6 sep 2023 om 15:33 uur

APELDOORN – Op de Oude Apeldoornseweg in Apeldoorn is afgelopen nacht een auto door vlammen verwoest. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Rond 03.30 uur kreeg de brandweer een 112 melding binnen van een felle autobrand bij het Kortverblijfhuis aan de Oude Apeldoornseweg. Op het parkeerterrein stond een Mercedes waarvan de voorzijde al volledig in brand stond. De toegesnelde brandweerlieden wisten het vuur snel te doven. Een naastgelegen struik vatte ook gedeeltelijk vlam maar ook deze was snel geblust.

Tijdens het blussen van de brand werd een deel van de Oude Apeldoornseweg afgesloten. Bij de brand kwam enige rookontwikkeling vrij.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie gaat verder onderzoek doen en sluit brandstichting niet uit. Agenten hebben een lintje gespannen rondom de zwaar beschadigde auto. Na het onderzoek zal de auto moeten worden afgesleept.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

03:27:03 06-09-23 P 1 BON-02 BR wegvervoer (Auto) Kortverblijftehuis Apeldoorn Oude Apeldoornseweg Apeldoorn 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Bevelvoerder beroepsploeg)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.