Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 09 november 2022, 22:20

Auto op z’n dak bij ongeval op de Deventerstraat in Apeldoorn: twee inzittenden gewond

Laatst bijgewerkt: donderdag 10 nov 2022 om 00:20 uur

APELDOORN – Op de Deventerstraat in Apeldoorn zijn woensdagavond twee gewonden gevallen toen een personenauto over de kop sloeg nadat de bestuurster een boom raakte. De auto belandde op zijn dak.

Het nog onbekend wat de oorzaak is waardoor de vrouw de boom raakte. De vrouw en haar mannelijke passagier zijn beide gewond geraakt. Volgens omstanders konden ze zelf uit de auto komen.

Beide slachtoffers zijn onderzocht in de ambulance en na behandeling is de vrouw naar het ziekenhuis gebracht met onbekende verwondingen. De man raakte eveneens gewond, en ging als passagier mee in de ambulance waar de vrouw in zat. Ook hij wordt in het ziekenhuis nagekeken op zijn verwondingen.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

18:52:03 09-11-22 Aanrijding letsel Deventerstraat Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.