Redactie ongeval 3 reactie(s) wo 21 september 2022, 16:32

Auto op z’n kant na aanrijding, bestuurster door brandweer bevrijd

Laatst bijgewerkt: woensdag 18:41 uur
APELDOORN – Op de Generaal van Heutszlaan in Apeldoorn heeft woensdagmiddag een aanrijding tussen twee auto’s plaatsgevonden. Eén van de auto’s kwam op z’n kant terecht. De bestuurster zat bekneld en is door de brandweer uit de auto bevrijd. De eerste 112melding kwam om 12:06 uur binnen bij de hulpdiensten.

De bestuurster van de groene auto verleende geen voorrang aan de witte Volkswagen en werd vol in de flank geraakt. De groene auto belandde door de flinke botsing op zijn kant. De bestuurster heeft even in haar voertuig bekneld gezeten en is door de brandweer via de kofferbak bevrijd. Zij is meegenomen met de ambulance. De bestuurder van de witte Volkswagen is ook nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Wel is zij flink geschrokken.

Deel dit artikel

112 Melding

12:11:15 21-09-22 P 1 BON-11 HV weg letsel Frisolaan Apeldoorn 069291 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Bevelvoerder beroepsploeg)

Reacties

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.