Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 23 september 2023, 15:39

Auto op z’n kant na botsing met boom; vrouw naar het ziekenhuis

Laatst bijgewerkt: zaterdag 23 sep 2023 om 20:20 uur

APELDOORN – Op Deventerstraat in Apeldoorn is zaterdagochtend een automobiliste tegen een boom gebotst. De vrouw belandde met haar auto op de zijkant midden op de weg. Zij wist zelf uit de auto te komen.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 11.00 uur. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Omstanders hadden zich ondertussen al over de gewonde vrouw ontfermd. Het ambulancepersoneel heeft haar nagekeken en behandeld waarna zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de auto veiliggesteld en op vier wielen geduwd.

Het ongeluk gebeurde nadat de vrouw een boom had geraakt die kort langs de weg staat. Op deze plek gebeuren regelmatig ongelukken.

De weg was vanwege het ongeluk gedeeltelijk afgesloten. Een berger is druk bezig met bergingswerkzaamheden. Als dat is afgerond wordt de weg weer vrijgegeven.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

11:10:56 23-09-23 Aanrijding letsel Deventerstraat Apeldoorn 586635 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.