Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 13 februari 2023, 3:18

Auto slaat meerdere malen over de kop op de A1 bij Ugchelen

UGCHELEN – Een automobilist is in de nacht van zondag op maandag op de A1 de macht over het stuur verloren en met zijn auto over de kop geslagen. De automobilist en zijn twee passagiers hebben engeltjes op hun schouders, zij kwamen namelijk met de schrik vrij.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 00.30 uur op de A1 vanaf Amersfoort richting Apeldoorn ter hoogte van afslag Ugchelen nadat de auto plotseling een klapband kreeg. De automobilist raakte de macht over het stuur kwijt, kwam met zijn auto in de berm terecht en ramde dwars door een verkeersbord waarna hij meerdere malen over de kop sloeg en met zijn auto op de kop tot stilstand kwam. De drie inzittenden konden zelfstandig uit de auto komen.

Omstanders schoten direct te hulp en belde 112. De toegesnelde hulpdiensten ontfermden zich over het drietal. Zij zijn alle drie nagekeken door het ambulancepersoneel maar niemand raakte ‘ernstig’ gewond. Een van de drie mannen, liep een verwonding op aan zijn hand en is hiervoor ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel. De agenten spreken van een wonder dat er geen gewonden zijn gevallen.

De auto raakte zwaar beschadigd en moest door een berger op ‘drie wielen’ worden getakeld waarna deze kon worden afgesleept. Rijkswaterstaat gaat het zwaar beschadigde verkeersbord zo spoedig mogelijk vervangen.

Vanwege het ongeluk was de rechterrijstrook in de richting van knooppunt Beekbergen afgesloten.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

00:26:48 13-02-23 Aanrijding letsel A1 Re 78,7 Ugchelen Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.