Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 08 april 2022, 4:11

Auto stopt plotseling in het buiten gebied van Teuge, bestelbus klapt er achterop

TEUGE – Bij een merkwaardige kop- staartbotsing op de Holthoevensestraat in het buitengebied bij Teuge, is een vrouw gewond geraakt. Ze werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De aanrijding vond rond 23.45 uur plaats nadat de bestuurster van de Volkswagen plotseling stilstond midden op de weg en de achterop komende bestuurder van de bestelbus dit te laat opmerkte met een botsing tot gevolg. Door de klap rolde de personenauto enkele meters naar voren.

De politie en ambulancedienst kwamen na de 112 melding met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde bestuurster. Zij werd door het ambulancepersoneel ter plekke onderzocht waarna werd besloten de vrouw over te brengen naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder van de bestelbus werd door het ambulance nagekeken, hij hield wat hoofdpijn over aan de botsing maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft een verklaring opgenomen van beide partijen. Waarom de vrouw plotseling stil stond op de weg, is nog onduidelijk.

Beide voertuigen raakte bij de botsing dusdanig beschadigd dat deze moesten worden afgesleept. Vanwege het ongeluk was de Holthoevensestraat enige tijd afgesloten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons