Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 1 reactie(s) do 20 april 2023, 22:07

Auto vliegt uit de bocht en komt in sloot tot stilstand; twee gewonden

APELDOORN – Donderdagavond is bij Apeldoorn een personenauto uit de bocht gevlogen, door een muurtje gebroken en in een sloot tot stilstand gekomen. De twee inzittenden, een jongeman en een jonge vrouw, zijn daarbij gewond geraakt en moesten met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht geworden.

Het eenzijdige ongeval gebeurde op de Terwoldseweg in Beemte Broekland. De auto, een zwarte Mercedes, reed vanuit Apeldoorn in de richting van De Vecht, toen het voertuig door nog onbekende oorzaak uit de bocht vloog, een muurtje ramde en in de direct daarachter liggende sloot op zijn zijkant tot stilstand kwam.

De twee inzittenden wisten eigenhandig uit het voertuig te komen, maar moesten dus wel met spoed met de ambulance mee. Over hun verwondingen is niets bekend.

Zowel het voertuig als het muurtje zijn door het ongeval zwaar beschadigd geraakt. De auto moest door een bergingsbedrijf worden weggesleept.

112 Melding

20:26:39 20-04-23 A1 Ambu 06124 HV weg letsel Beemte Broekland Rit 82308 MKA Noord en Oost-Gelderland (Ambulance 06-124)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.