PvA-Fotografie. brand 0 reactie(s) za 03 december 2022, 12:12

Auto zwaar in Ugchelen beschadigd na felle brand

Laatst bijgewerkt: zaterdag 12:14 uur
UGCHELEN – Omstreeks kwart voor een vannacht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Marten Orgeslaan. Een buurtbewoner zag zijn voertuig in brand staan en belde direct de brandweer.

Een politieagent probeerde in afwachting van de brandweer de brand te blussen met een tuinslang, de brandweer arriveerde al snel en nam de bluswerkzaamheden over. Ondanks de snelle inzet van de brandweer raakte de auto zwaar beschadigd. Nadat de brand was geblust keerde de brandweer terug naar de kazerne. In 2019 ging hier ook een auto in vlammen op In de omgeving van de brand hingen een aantal camera’s de politie gaat de beelden bekijken om de precieze oorzaak te achterhalen en om te kijken of in het geval van brandstichting een dader op de beelden te zien is. De recherche gaat in de loop van de dag verder onderzoek doen.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.