Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 28 november 2021, 4:24

Automobilist in Emst raakt van de weg en komt tegen lantaarnpaal tot stilstand

Laatst bijgewerkt: zondag 04:24 uur
EMST – Een automobilist is zaterdagavond door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt waarna hij met zijn auto tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. Hij raakte hierbij lichtgewond.

De bestuurder reed rond 23.25 uur over de Vaassenseweg tussen Vaassen en Emst toen het mis ging. De automobilist reed eerst een verkeersbord omver, waardoor de auto meerdere brokstukken achterliet, na ruim honderd meter belandde hij met zijn voertuig tegen de lantaarnpaal.

Bewoners van de Vaassenseweg die pal tegenover de plek van het ongeval wonen, zagen de auto al aan komen rijden waarna zij een harde klap hoorden. Toen zij gingen kijken troffen zij de zwaar beschadigde auto tegen de lantaarnpaal aan en belde direct 112.

Politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse. De brandweer heeft het voertuig veilig gesteld waarna zij retour konden.

De bestuurder werd in een toegesnelde ambulance onderzocht en behandeld maar hoefde vervolgens niet mee naar het ziekenhuis.

Wel moest de man mee naar het politiebureau. Het vermoeden bestaat namelijk dat de bestuurder te veel heeft gedronken. Op het politiebureau wordt van de man een ademanalyse afgenomen, de uitkomsten hiervan zijn nog niet bekend.

De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgesleept. De gemeente is in kennis gesteld met betrekking tot de schade aan het verkeersmeubilair.

Tijdens de afhandeling van het ongeluk was een rijbaan afgesloten. Dit leidde tot enige verkeershinder.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.