Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 26 november 2021, 3:01

Automobilist in Uddel klapt met hoge snelheid achterop auto met gezin

Laatst bijgewerkt: vrijdag 07:29 uur
UDDEL – Een automobilist is donderdagavond met hoge snelheid achterop een auto geklapt op de Amersfoortseweg (N344) in Uddel. Er zijn daarbij zeker twee gewonden gevallen. De hulpdiensten rukten groots uit.

Het ongeluk gebeurde even voor 21.30 uur. Meerdere mensen op een nabijgelegen bungalowpark hoorden een klap en snelden erheen. Zij troffen een ravage aan met brokstukken verspreid over de weg. Er is vervolgens direct 112 gebeld.

De brandweer, de politie en vier ambulances kwamen naar de plek des onheils. In de voorste auto bleek een gezin te zitten met twee kinderen. De slachtoffers werden in de ambulance nagekeken. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. In elk geval worden 5 personen overgebracht naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de achterste auto is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De Amersfoortseweg was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.