Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 05 augustus 2023, 5:46

Automobilist richt flinke schade aan bij tankstation in Apeldoorn

APELDOORN – Een automobilist heeft vrijdagavond flinke schade aangericht bij het tankstation de Haan aan de Marchantstraat in Apeldoorn. De automobilist ging er in eerste instantie vandoor maar meldde zich later alsnog bij de politie.

Het ongeluk gebeurde rond 23.00 uur. Een automobilist botste tegen de pompinstallatie waardoor de pomp behoorlijk beschadigd raakte. Een medewerker van het benzinestation belde de hulpdiensten. De brandweer was snel ter plaatse en stelde de situatie veilig. De pompinstallatie lekte in het begin een kleine hoeveelheid brandstof maar dit was heel minimaal.

Het tankstation werd door de brandweerlieden afgezet met linten. In eerste instantie leek het erop dat de automobilist ervandoor ging. Al snel kreeg de politie bericht dat de automobilist zich alsnog had gemeld. De auto liep bij het ongeluk forse schade op aan de rechtervoorzijde en is naar zo’n 3 straten verderop gereden waar deze in een parkeervak staat.

De politie heeft contact opgenomen met de automobilist. Het tankstation en de automobilist gaan samen de verzekering verder regelen.

Het tankstation blijft afgesloten totdat er een monteur is geweest.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.