Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 25 november 2021, 21:29

Automobilist zwaargewond na botsing tegen boom in Vaassen

VAASSEN – De hulpdiensten zijn donderdag aan het eind van de middag uitgerukt voor een ernstig ongeval op de Kanaalweg in het buitengebied van Vaassen.

Een bestuurder van een auto-ambulance reed rond 17.50 uur over de Kanaalweg vanaf Apeldoorn in de richting van Vaassen toen hij door een onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor.

De man belandde in de berm en botste frontaal op een boom. Door de harde klap vloog de man met zijn hoofd hard tegen de voorruit aan. Hierdoor verloor de man aardig wat van zijn haren. De plukjes haar zaten zelf vast in de gebarsten ruit.

Omstanders zagen het ongeval gebeuren en belden direct 112.

Ambulance, brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse, de man is enige tijd buiten kennis geweest en door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd. Het ambulancepersoneel heeft de man behandeld en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Nadat de brandweer het voertuig had veilig gesteld door de accu los te koppelen konden zij retour. Een berger moest het zwaar beschadigde voertuig afgeslepen. De weg was ten tijden van het ongeval afgesloten.

112 Vaassen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Vaassen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vaassen. Alle 112 alarmeringen uit Vaassen kan je live volgen via 112 meldingen Vaassen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.