Redactie — 1120 reactie(s) — do 25 november 2021, 21:29

Automobilist zwaargewond na botsing tegen boom in Vaassen

VAASSEN – De hulpdiensten zijn donderdag aan het eind van de middag uitgerukt voor een ernstig ongeval op de Kanaalweg in het buitengebied van Vaassen.

Een bestuurder van een auto-ambulance reed rond 17.50 uur over de Kanaalweg vanaf Apeldoorn in de richting van Vaassen toen hij door een onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor.

De man belandde in de berm en botste frontaal op een boom. Door de harde klap vloog de man met zijn hoofd hard tegen de voorruit aan. Hierdoor verloor de man aardig wat van zijn haren. De plukjes haar zaten zelf vast in de gebarsten ruit.

Omstanders zagen het ongeval gebeuren en belden direct 112.

Ambulance, brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse, de man is enige tijd buiten kennis geweest en door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd. Het ambulancepersoneel heeft de man behandeld en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Nadat de brandweer het voertuig had veilig gesteld door de accu los te koppelen konden zij retour. Een berger moest het zwaar beschadigde voertuig afgeslepen. De weg was ten tijden van het ongeval afgesloten.

4 1 stem
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Locatie

Reacties

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

0
Wat vind jij? Laat een reactie achter!x
()
x