Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 28 januari 2023, 16:20

Automobiliste en scooterrijder met elkaar in botsing op de Sterrenlaan in Apeldoorn

APELDOORN – Op de Sterrenlaan in Apeldoorn heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobiliste en een scooterrijder. De scooterrijder raakte daarbij lichtgewond en moest ter plekke worden nagekeken en behandeld door toegesneld ambulancepersoneel.

Het ongeluk gebeurde volgens 112meldingen rond 14.30 uur. De automobiliste reed over de Mercuriuslaan en zag de van rechts komende scooterrijder over het hoofd met een botsing tot gevolg. De scooterrijder raakte lichtgewond. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen. De flink geschrokken automobiliste werd opgevangen door agenten terwijl het ambulancepersoneel de scooterrijder onderzocht en behandelde in de ambulance. Hij hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft van beide betrokkenen een verklaring opgenomen. Zowel de scooter als auto liepen forse schade op.

112 Melding

14:29:31 28-01-23 Aanrijding letsel Sterrenlaan Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.