Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 04 september 2023, 18:04

Automobiliste gewond bij aanrijding met taxibus

APELDOORN – Bij een ongeluk op de Laan van Spitsbergen in Apeldoorn is een automobiliste gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 16.40 uur nadat een bestuurder van een taxibusje, de Laan van Spitsbergen op wilde rijden maar de vrouw over het hoofd zag. De vrouw raakte bij het ongeluk gewond. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse ambulancepersoneel heeft zich over de gewonde vrouw ontfermd en haar overgebracht naar het ziekenhuis.

Een deel van de kruising is vanwege het ongeluk afgesloten en dat leidt tot flinke verkeershinder. Verkeer wordt door een verkeersregelaar langs het ongeluk geleidt.

De politie neemt van de betrokkenen en getuigen een verklaring op. Een voorrangsfout zou de oorzaak van het ongeluk zijn geweest.

Beide voertuigen zullen door een berger moeten worden afgesleept. Dit betekent dat de weg nog zeker een half uur is afgesloten.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

16:44:54 04-09-23 Aanrijding letsel Laan van Spitsbergen Pieter de Hoochlaan Apeldoorn 535779 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.