Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 08 februari 2023, 20:43

Automobiliste in Beekbergen rijdt verkeersbord aan diggelen

BEEKBERGEN – Aan het einde van de woensdagmiddag heeft een automobiliste een verkeersbord met de plaatsnaam en de snelheidsbeperking aan diggelen gereden aan de Arnhemseweg in Beekbergen. De vrouw raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis,

De vrouw kwam in haar rode bestelauto vanaf de omgeving A50 richting Beekbergen gereden, toen ze door een onbekende oorzaak van de weg raakte. Ze ramde daarbij het verkeersbord wat de grens aangeeft van de bebouwde kom vol. Voor een lantaarnpaal kwam ze de weg weer op en even later kwam ze helemaal tot stilstand.

De auto is flink beschadigd geraakt en weggesleept.

112 Beekbergen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Beekbergen lees je in onze categorie 112 Nieuws Beekbergen. Alle 112 alarmeringen uit Beekbergen kan je live volgen via 112 meldingen Beekbergen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.