Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 24 maart 2023, 16:42

Automobiliste in Wilp ziet fietsers over het hoofd

WILP – Een automobiliste zag vrijdagmiddag op de Tienmorgen in Wilp, twee fietsers over het hoofd met een botsing tot gevolg. Eén van de fietsers, een vrouw raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even voor 15.00 uur op de kruising Koestraat met de Tienmorgen in Wilp. De automobiliste reed vanaf de Koestraat en wilde de Tienmorgen oprijden maar zag daarbij twee fietsers over het hoofd. De automobiliste tikte de mannelijke fietser aan waardoor deze ten val kwam, tijdens zijn val nam hij zijn vrouw die naast hem fietste mee. Zij raakte gewond en moest per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis. De man kwam met de schrik vrij.

De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen. Zowel de auto als beide fietsen liepen door het ongeluk flinke schade op. De politie brengt een van de fietsen naar huis van het slachtoffer.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

14:54:32 24-03-23 Aanrijding letsel Koestraat Tienmorgen Wilp Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.