Bedrijfsbus in vlammen op de A1 tussen Kootwijk en Apeldoorn
Redactie brand 0 reactie(s) ma 18 juli 2022, 21:24

Bedrijfsbus in vlammen op de A1 tussen Kootwijk en Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 22:25 uur
UDDEL – Op de A1 tussen Kootwijk en Apeldoorn is er een bedrijfsbusje volledig in vlammen opgegaan. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Rond 20.00 uur kreeg de brandweer van Uddel de 112melding van de brandende bestelbus binnen. Bij aankomst stond de voorzijde van de wagen al volledig in brand, evenals de naastgelegen berm. De brandweerlieden moesten met twee hoge drukstralen de vlammen te lijf gaan. Het vuur was na ongeveer 15 minuten onder controle.

De bestuurder van de auto merkte dat er rook onder de motorkap vandaan kwam en zette het voertuig aan de kant en alarmeerde de brandweer. Hij kwam dan ook met de schrik vrij. De bestelbus moet als verloren worden beschouwd.

Vanwege de brand trok de rookontwikkeling over de snelweg waardoor overige weggebruikers enige hinder ervaarden. De rechterrijstrook werd vanwege de brand afgesloten.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.