Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 26 april 2023, 21:34

Bedrijfsongeval bij koelvrieshuis in Epe

EPE – Bij Remkes Koelvrieshuis aan de Kweekweg in Epe heeft woensdagavond een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Daarbij raakte een man gewond geraakt. Het gaat om een medewerker van het bedrijf.

Hulpdiensten kregen even na half negen een 112melding binnen van een bedrijfsongeval. Vanwege de ernst van de melding rukten de hulpdiensten massaal uit. Zo werden er twee ambulances, de brandweer, politie en een traumahelikopter opgeroepen. Bij aankomst van de eerste hulpdiensten bleek het letsel mee te vallen. Hierop kon de traumahelikopter halverwege retour en konden de brandweer en een tweede ambulance onverrichte zaken retour. Voor de brandweer maar een klein stukje. De kazerne ligt namelijk recht tegenover het vrieshuis.

De gewonde man is volgens de politie een medewerker van het bedrijf. Hij is ter plekke nagekeken en behandeld.

De arbeidsinspectie is zoals gebruikelijk op te hoogte gebracht van het ongeluk.

112 Epe

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Epe lees je in onze categorie 112 Nieuws Epe. Alle 112 alarmeringen uit Epe kan je live volgen via 112 meldingen Epe.

112 Melding

20:47:08 26-04-23 P 1 BON-103 HV letsel Remkes Kokerij Vrieshuis Kweekweg Epe 062231 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.