Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 0 reactie(s) zo 30 juli 2023, 7:02

Beschonken automobilist botst tegen geparkeerde auto en wordt aangehouden

APELDOORN – Dat met alcohol op rijden niet verstandig is, blijkt ook zo op de vroege zondagochtend in Apeldoorn daar knalde een automobilist tegen een geparkeerde auto. De bestuurder bleek te veel gedronken en werd aangehouden.

Rond 04.45 uur reed de jonge bestuurder met zijn witte polo vanuit het centrum van Apeldoorn over de Wilhelmina Druckerstraat in de richting van de Prins Willem- Alexanderlaan. De automobilist raakte de macht over het stuur kwijt en ramde een geparkeerde auto rechts van de weg deze schoot door tegen een boompje. De bestuurder kwam met zijn witte VW Polo, die door de klap zwaar beschadigd raakte niet veel verderop tot stilstand.

Bewoners van de Wilhelmina Druckerstraat, zagen hoe de bestuurder en diens passagier uitstapte. De bestuurder bleek behoorlijk onder invloed van alcohol en werd na aankomst van de politie aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor rijden onder invloed.

Beide inzittenden van de Polo raakten niet gewond. Beide auto’s daarin tegen liepen forse schade op en moesten door een berger worden afgesleept.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.