Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 24 januari 2022, 6:46

Beschonken bestuurder belandt met auto in greppel Beekbergen

BEEKBERGEN – Een automobilist is afgelopen nacht door nog onbekende oorzaak met zijn auto in een greppel langs de Hansengraaf in Beekbergen beland. De bestuurder bleek wat teveel te hebben gedronken en moest met agenten mee naar het bureau.

Rond 01.00 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een eenzijdige aanrijding op de Hansengraaf in Beekbergen. Voorbijgangers troffen een auto in de greppel aan met daarbij de bestuurder. Zij belden de politie. Naast de politie kwam er ook een ambulance met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de man kort onderzocht maar van letsel bleek geen sprake waarop het ambulancepersoneel weer snel terug richting de post kon.

Agenten namen ondertussen verklaringen op van de voorbijgangers en van de bestuurder. Een eerste ademtest bij de bestuurder zou aan hebben gegeven dat de man iets teveel in het glaasje heeft gekeken. Tevens had de man geen rijbewijs of identiteitskaart bij zich. Hij is door agenten mee genomen naar het politiebureau. Hier zal de identiteit van de man worden vastgesteld en zal er een nadere blaastest worden afgenomen.

De auto van de man is door een berger uit de greppel getakeld en afgesleept.

112 Beekbergen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Beekbergen lees je in onze categorie 112 Nieuws Beekbergen. Alle 112 alarmeringen uit Beekbergen kan je live volgen via 112 meldingen Beekbergen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.