Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 07 augustus 2023, 4:32

Beschonken bestuurster raakt met auto van de weg in Vaassen

VAASSEN – Een 20-jarige vrouw uit Kampen heeft maandagmorgen haar auto in de prak gereden op de Vaassenseweg (N792) tussen Nijbroek en Vaassen. De beginnende bestuurster had een paar glazen te veel op, bleek uit de blaastest.

Bij het ongeluk waren geen andere mensen betrokken. De chauffeuse is uit de bocht gegleden en kwam aan de andere kant van de weg in de berm tot stilstand. Hierbij raakte de auto zo zwaar beschadigd dat hij door een berger is afgesleept. De bestuurder raakte niet gewond.

De vrouw is meegenomen naar het bureau. Hier werd een blaastest gedaan. Het resultaat? Een score van 425 μg/l, dat komt neer op ongeveer vier glazen alcohol. Haar rijbewijs is ingenomen en er is een proces-verbaal opgemaakt.

112 Melding

02:07:31 07-08-23 Aanrijding letsel N792 - Vaassenseweg Nijbroek 464325 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.