Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) za 11 maart 2023, 1:34

Bestelbus brandt uit in Apeldoorn, mogelijk sprake van brandstichting

APELDOORN – Een bestelbus in Apeldoorn is in de nacht van vrijdag op zaterdag in vlammen opgegaan. De politie sluit brandstichting niet uit en doet onderzoek.

Even na middernacht werd de brandende bestelbus ontdekt. De bestelbus stond geparkeerd op een parkeerplaats aan het Verzetstrijderspark, in de Parkenbuurt. Bij aankomst van de brandweer stond de cabine van de bestelbus al volledig in brand. De brandweerlieden hadden het vuur na enige tijd onder controle en geblust. Ondanks de snelle inzet van de brandweerlieden, moet de bestelbus als verloren worden beschouwd.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Zij houden er namelijk ernstig rekening mee dat er sprake is van brandstichting. Agenten hebben rondom de bestelbus een afzetlint geplaatst. Zondag in de loop van de ochtend gaat de forensische opsporing nader onderzoek doen om de oorzaak vast te stellen.

De zwaar beschadigde bestelbus zal na het onderzoek door een berger moeten worden afgesleept.

112 Melding

00:09:00 11-03-23 P 1 BON-06 BR wegvervoer (bestelbus) Marialust Sticht Parksocieteit Verzetsstrijderspar Apeldoorn 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.