Bestelbus raakt overkapping van boekhandel in Apeldoorn en veroorzaakt grote ravage
Redactie ongeval 2 reactie(s) do 06 oktober 2022, 20:03

Bestelbus raakt overkapping van boekhandel in Apeldoorn en veroorzaakt grote ravage

Laatst bijgewerkt: donderdag 20:15 uur
APELDOORN – De bestuurder van een bestelbus heeft donderdagavond een grote ravage aangericht bij boekhandel Broekhuis aan de Hofstraat in Apeldoorn. De bus heeft overkapping bij de ingang van het pand geraakt, waardoor een deel van het pand naar beneden is gekomen.

De bestuurder van de bestelbus reed omstreeks 19:30 uur over de stoep, toen deze een deel van het pand raakte. Daarop is een overkapping boven de ingang ingestort. Een persoon die aanwezig was bij de boekhandel op dat moment, is gewond geraakt aan haar hoofd. Ze is vermoedelijk geraakt door vallende delen en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Veel mensen zijn flink geschrokken.

De bestuurder van de bestelbus is licht gewond geraakt en wordt nagekeken in de ambulance. De politie heeft de omgeving afgezet met linten, om mensen op afstand te houden. De brandweer is ter plaatse om de gevel te stutten.

De politie doet onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeluk.

Deel dit artikel

112 Melding

19:32:45 06-10-22 P 2 BON-01 HV weg materieel Boekhandel Broekhuis Apeldoorn Hofstraat Apeldoorn 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)

Reacties

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.