Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 12 augustus 2023, 17:38

Bestelbus ramt boom in Wilp, bestuurder door brandweer bevrijd

WILP – Op de Wilpsedijk bij Wilp heeft zaterdagmiddag een ernstig eenzijdig ongeluk plaatsgevonden. Een bestuurder kwam met zijn voertuig in de berm en ramde een boom. De bestuurder kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd waarna hij met spoed overgebracht werd naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur nadat de bestelbus met aanhanger uit de bocht vloog en een boom ramde in de berm. De bestelbus en aanhanger tolde over het asfalt waarna deze in de berm tot stilstand kwamen.

De hulpdiensten rukten massaal uit waaronder meerdere brandwagens, ambulances en een traumahelikopter. De komst van de traumahelikopter werd niet afgewacht. De brandweer bevrijdde de bestuurder uit zijn benarde positie waarna het ambulancepersoneel hem met spoed overbracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

De schade is enorm. De weg is volledig afgesloten voor sporenonderzoek. Na het onderzoek wordt de zwaar beschadigde bestelbus en aanhanger afgesleept.

Locatie

112 Melding

15:09:26 12-08-23 Aanrijding letsel Voordersteeg N790 - Wilpsedijk Wilp 476847 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.