Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 05 april 2023, 15:16

Bestuurder personenauto bekneld na frontale aanrijding met bestelwagen

Laatst bijgewerkt: woensdag 19:20 uur
VAASSEN – Op de Laan van Fasna in Vaassen heeft woensdagmiddag een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelwagen en een personenauto. Twee personen raakte daarbij gewond. Eén van hen is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 14.20 uur nadat door een nog onbekende oorzaak een van de twee voertuigen deels op de verkeerde weghelft terecht kwam en in botsing kwam met een tegenligger. Beide auto’s raakten door de botsing van de weg. De bestelwagen kwam in greppel tot stilstand.

De hulpdiensten waaronder de brandweer, waren snel ter plaatse. De bestuurder van de personenauto zat bekneld en moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. De brandweer heeft de deur van de auto moeten verwijderen. De bestuurder, een man, is vervolgens door het ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de bestelwagen raakte lichtgewond en is ter plekke nagekeken en behandeld, vervoer naar het ziekenhuis was niet noodzakelijk. Bij aanhoudende klachten moest hij contact opnemen met de huisarts.

De Laan van Fasna werd vanwege de aanrijding tussen de Deventerstraat en de Eekterweg, volledig afgesloten. Dit zorgt ervoor dat vrachtverkeer muurvast staat. Inmiddels is een berger ter plaatse om beide voertuigen af te slepen.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

14:25:32 05-04-23 P 1 BON-101 HV weg letsel Laan van Fasna Vaassen 069291 062431 Brandweer Epe (Vaassen) (Bevelvoerder)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.