Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 01 februari 2023, 13:51

Bestuurder van bestelauto ziet fietsster over het hoofd

Laatst bijgewerkt: woensdag 1 feb 2023 om 15:55 uur

APELDOORN – Een fietsster is woensdag gewond geraakt bij een ongeluk op de Matenpoort in Apeldoorn. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen.

Het ongeluk gebeurde volgens 112meldingen om 11:45 uur op de kruising Wagenmakershoek met de Matenpoort. De bestuurder van een bestelauto zag de fietsster bij het oprijden van de Matenpoort over het hoofd met een botsing tot gevolg. De jonge fietsster kwam hard ten val en raakte gewond. Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren schoten direct te hulp in afwachting van de hulpdiensten.

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonde fietsster waarna zij per ambulance werd overgebracht naar het Gelre ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend.

De politie heeft zowel van de betrokkenen als van getuigen een verklaring opgenomen. De bestelauto en fiets liepen bij het ongeluk enige schade op.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

11:46:24 01-02-23 Aanrijding letsel Wagenmakershoek Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.