Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) zo 11 juni 2023, 3:16

Bewoner appartement aan de Nieuwendijk in Apeldoorn valt in slaap met pannetje op het vuur

APELDOORN – De bewoner van een appartement aan de Nieuwendijk in Apeldoorn heeft erg veel geluk gehad. De man was in slaap gevallen terwijl er een pannetje op het vuur stond wat op een gegeven moment aan het aanbranden was.

Rond 02.00 uur kreeg de brandweer een 112 melding binnen van een woningbrand. Bewoners van een appartementencomplex hoorden een brandalarm afgaan bij de buurman en waarschuwde de hulpdiensten. De brandweer rukte met een blusvoertuig en een hoogwerker uit en waren snel ter plaatse.

Bij aankomst van de brandweer, bleek er in de woning rook te hangen. De brandweerlieden konden via de achterzijde de woning betreden waarop zij in de woning de bewoner, al slapend aantroffen. Het koste de brandweerlieden enige moeite om de man wakker te krijgen. Toen de man wakker werd, kon hij zelf naar buiten lopen. De man is door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

Het pannetje wat aangebrand op het fornuis stond, is door de brandweer naar buiten gebracht.

De woning heeft door het incident enige rookschade opgelopen. Ook is de voordeur beschadigd. De brandweer heeft deze namelijk er uit gebeukt.

Stichting Salvage komt ter plaatse namens de verzekering. Ook de woningbouw coöperatie wordt in kennis gebracht.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Locatie

112 Melding

02:04:39 11-06-23 P 1 BON-04 BR woning Nieuwendijk Apeldoorn 062651 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.