Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) za 15 juli 2023, 21:14

Bewoner gewond bij schuurbrand in Vaassen

VAASSEN – Bij een schuurbrand aan de Stationsstraat in Vaassen is een bewoner gewond geraakt. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond kwart voor acht werd de brandweer gealarmeerd nadat er een brand was ontdekt in een aanbouw van een schuur. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij. De brandweer was snel ter plaatse en wist het vuur na enige tijd onder controle te krijgen. Wel heeft de schuur veel schade op gelopen.

De bewoner en zijn zoon probeerde voor aankomst van de brandweer zelf het vuur te doven en raakten daarbij gewond. De zoon ademde rook in en werd ter plekke nagekeken en behandeld. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zijn vader daarentegen, ademde ook wat rook in maar had ook brandwonden opgelopen. Hij is na behandeling ter plekke overgebracht naar het ziekenhuis.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak.

112 Vaassen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Vaassen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vaassen. Alle 112 alarmeringen uit Vaassen kan je live volgen via 112 meldingen Vaassen.

112 Melding

19:45:22 15-07-23 P 1 BON-04 BR bijgebouw (keet/hok/schuurtje) Stationsstraat Vaassen 062431 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.