Redactie brand 0 reactie(s) do 13 januari 2022, 3:02

Bewoner gewond na brand in keuken van woning aan de Spoorbrughof

Laatst bijgewerkt: donderdag 03:02 uur
APELDOORN – Een gezin moest woensdagavond hun huis korte tijd uit vanwege een brand in de keuken. De bewoner raakte bij de brand gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis.

De brandweer kreeg rond 22.15 uur de melding binnen van de woningbrand aan de Spoorbrughof in Apeldoorn. Bij aankomst van de brandweer bleek de brand al uit. De bewoner heeft geprobeerd de brandende kookplaat naar buiten te brengen om erger te voorkomen. Echter is dit, aldus omstander niet gelukt vanwege de hitte en zou de man de kookplaat op de grond hebben neergezet. De man liep hierbij enige verwondingen op en moest door het ambulancepersoneel worden onderzocht en behandeld. Na controle en behandeling in de ambulance, werd besloten de man toch mee te nemen naar het ziekenhuis.

Op het moment dat de brand uitbrak waren er ook nog twee kinderen en een vrouw aanwezig in de woning. De vrouw en de twee kinderen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De kinderen lagen op het moment van de brand in bed.

De schade op de beneden verdieping is groot. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk en zal door team brand onderzoek van de brandweer worden onderzocht.

De inzet van de brandweer trok enig wat bekijks van nieuwsgierige buurtbewoners.

Of het gezin vanavond al kan terugkeren naar hun woning is nog onbekend. Vermoedelijk moeten zij de nacht elders door brengen. Stichting salvage is in kennis gesteld om hier naar te gaan kijken en dan indien nodig vervangend onderdak te regelen. Tot die tijd wordt het gezin opgevangen bij de buren.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.