Logo 112Apeldoorn

Redactie misdaad 0 reactie(s) di 06 juni 2023, 10:34

Bewoners appartementencomplex Apeldoorn Zuid opgeschrikt door politie inval

APELDOORN – Bewoners van een appartementencomplex aan de van de Spiegelstraat in Apeldoorn Zuid zijn dinsdagochtend opgeschrikt van een politie-inval. Een bewoner werd aangehouden.

Rond 09.30 uur stapte een arrestatieteam het appartementencomplex binnen. De deur van een appartement werd met fors geweld opengebroken waarna het arrestatieteam met een hoop geschreeuw het appartement betrad. In het appartement werd een verdachte aangehouden. Het gaat om de bewoner van het appartement. Deze is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Na de inval betraden zo’n tiental rechercheurs de woning. De woning wordt grondig doorzocht om bewijsmateriaal te vinden.

De politieactie trok behoorlijk wat bekijks van omwonenden. Enkele flatbewoners geven aan wakker te zijn geworden van het kabaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.