Redactie overig 0 reactie(s) ma 08 mei 2023, 18:15

Bewoners van de Tuinstraat in Voorst zonder water door leidingbreuk

VOORST – Bewoners van de Tuinstraat en omliggende straten in Voorst hebben vanwege een breuk in een waterleiding, al de gehele middag geen water. Medewerkers van vitens zijn druk bezig met het herstellen van de breuk.

Rond 13.30 uur werd de leidingbreuk ontdekt en gemeld bij vitens. Het waterbedrijf stuurde gelijk monteurs naar de plek waar de leiding was gesprongen. De medewerkers zijn de hele middag druk bezig geweest met herstellen van de waterleiding. Rond 18.00 waren zij nog bezig met herstelwerkzaamheden.

Voor de oprit van twee woningen, is een groot gat te zien van zo’n 3 meter lang en ruim 1.5 meter diep. Het gat is afgezet met borden en hekken.

Vitens meldt via Twitter dat niet alleen de Tuinstraat maar ook de omliggende straten geen water hebben. Naar verwachting duurt het herstel nog tot 20.30 uur.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.