Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 0 reactie(s) za 05 februari 2022, 16:47

Bezoekers illegaal feest gaan met de politie op de vuist, vier aanhoudingen

Laatst bijgewerkt: zaterdag 16:48 uur
APELDOORN – Aan de Beethovenlaan in Apeldoorn zijn vrijdagavond vier personen aangehouden bij een illegaal feestje.

Na een melding van geluidsoverlast (rond 00.30 uur)aan de Beethovenlaan in Apeldoorn ging politie de polshoogte nemen. Er bleek een feestje aan de gang te zijn. De politie heeft de mensen verzocht het feestje te stoppen. Na meerdere verzoeken van de politie werd de stemming steeds grimmiger. De feestgangers gingen met de politie op de vuist. Uiteindelijk zijn er vier mannen aangehouden, drie van hen zitten nog vast voor oa poging zware mishandeling, vernieling dienstvoertuig, weerspannigheid en belediging. Het gaat om twee mannen van 35-jaar uit Apeldoorn, een man van 25 jaar ook uit Apeldoorn en een 34-jarige man uit Almelo.

Een agent is licht gewond geraakt. De politie neemt het geweld tegen de collega’s hoog op. Zij onderzoekt de zaak en is nog opzoek naar mensen die meer informatie hebben. Zij kunnen dit melden via 0900- 8844 of eventueel anoniem op 0800 -7000.

Geweld tegen politie en hulpverleners
De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt: agenten, rechercheurs, medewerkers van de meldkamer, baliemedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.