Logo 112Apeldoorn

Boeren steken hooibalen en pallets in brand langs de A50 in Apeldoorn
Redactie overig 0 reactie(s) do 14 juli 2022, 0:31

Boeren steken hooibalen en pallets in brand langs de A50 in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: donderdag 04:46 uur
APELDOORN – Een tiental boeren hebben woensdagavond actie gevoerd door hooibalen en pallets in brand te steken langs de A50 bij Apeldoorn Noord.

De brandweer kreeg rond 21.40 uur een 112 melding binnen van voorbijgangers die de vlammen zagen in de berm. De boeren hadden met hun trekkers de hooibalen, pallets en autobanden daar neergelegd en vervolgens in brand gestoken. Nadat zij dat hadden gedaan keken zij toe via het viaduct op de Terwoldseweg wat over de A50 loopt.

De brandweer was snel ter plaatse. Naast een bluswagen kwam er ook een waterwagen ter plaatse zodat er voldoende water ter plaatse was. De brandweer had de vlammen snel onder controle en geblust. De hooibalen werden met behulp van een kraan uit elkaar getrokken waarna zij in een container werden afgevoerd. De brandweer bleef ter plaatse vanwege nablus- werkzaamheden.

Gedurende de inzet bleef de rechterrijstrook van knooppunt Beekbergen richting Zwolle afgesloten.

Ik ben solidair met de protesterende boeren!

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.